Foto: DELFI
Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Chelsea" īpašnieks, krievu miljardieris Romans Abramovičs šovasar jaunu spēlētāju iegādei ir gatavs atvēlēt apmēram 90 miljonus mārciņu (70 miljoni Ls), ziņo britu prese.

Londonas kluba vēlmju sarakstā ir iekļauts Totehnemas "Hotspur" pussargs Luka Modričs un Itālijas A sērijas kluba "Udinese" pussargs Aleksis Sančess, kā arī "Santos" uzbrucējs Neimars un "Anderlecht" uzbrucējs Romelu Lukaku, raksta "The Telegraph".

"Hotspur" kluba prezidents Daniels Levi gan attiecās pārdot Modriču par piedāvātajiem 30 miljoniem mārciņu, taču viņa domas varētu mainīties, kad "Chelsea" piekrita darījumam pievienot Didjē Drogba.

30 miljonus mārciņu Abramovičs piedāvājis arī "Udinese" par 22 gadus veco Sančesu, uz kuru pretendē arī Mančestras "United", Mančestras "City" un Milānas "Inter". Par Lukaku un Neimaru "Chelsea" sola 20 miljonus mārciņu par katru.

Premjerlīgas vicečempioni starpsezonā gatavojas arī šķirties no dažiem futbolistiem kā Žozē Bozingvas, Paulo fereiras, Nikolā Anelkas un Florāna Malduā, kā arī krieva Jurija Žirkova.

"Chelsea" būs jāmeklē arī jauns galvenais treneris, jo šīs sezonas beigās tika atlaists Karlo Ančeloti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!