Foto: AP/Scanpix/LETA

Itālijas A sērijas futbola grands "AC Milan" piektdien 36.kārtas ievadā spēlēja neizšķirti ar turnīra vicelīderi Bergāmo "Atalanta", kā rezultātā aizvien ir reālās iespējas iekļūt nākamās sezonas UEFA Eiropas līgas turnīrā.

"AC Milan" savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar "Atalanta".

Spēles rezultāts tika atklāts 14.minūtē, kad standartsituāciju ar filigrānu sitienu realizēja milānieties Hakans Kalhanoglu. 12 minūtes vēlāk soda laukumā uz zālāja guļošam pretiniekam uzkāpa Milānas vienības aizsargs, kā rezultātā Ruslans Maļinovskis varēja izpildīt "pendeli". Spēlētājs savu iespēju gan neizmantoja.

Neizšķirtu izdevās panākt 34.minūtē. Pirmie divi "Atalanta" sitieni apstājās milāniešu blokā, bet Duvans Zapata soda laukumā bija pirmais pie atlēkušās bumbas un panāca 1:1.

Spēles izskaņā Džiakomo Bonaventura vēl izdarīja spēcīgu sitienu, taču vārtsargs atvairīja milānieša raidījumu, bumbai īsi pēc tam atsitoties pret vārtu stabu.

Zīmīgi, ka abi klubi pēc sezonas restarta, kas notika 22.jūnijā, nav zaudējuši nevienu no pēdējām desmit spēlēm.

"Atalanta" jau ir nodrošinājusi dalību nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, savukārt Milānas vienība pašlaik ieņem sesto pozīciju un cīnās par iekļūšanu UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā.

Sestdien Itālijas A sērijā paredzētas trīs spēles.

Līdz sezonas beigām Itālijas čempionātā atlikušas divas kārtas.

Čempionāta vadībā ar 80 punktiem 35 spēlēs ir Turīnas "Juventus", kas par pieciem punktiem apsteidz 36 dueļus aizvadījušo "Atalanta". 73 punktus 35 mačos iekrājusi Milānas "Inter", par punktu mazāk ir Romas "Lazio", "AS Roma" ar 61 punktu ir piektā, bet "AC Milan" sešinieku noslēdz ar 60 punktiem 36 cīņās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!