Foto: EPA/Scanpix/LETA

Nīderlandes klubs Amsterdamas "Ajax" pēc Madrides "Real" uzvarēšanas UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā negrasās apstāties un cer uzvarēt visos šīs sezonas turnīros, sacīja "Ajax" galvenais treneris Eriks ten Hāgs.

Jau vēstīts, ka Amsterdamas "Ajax" komanda otrdien izbraukumā "Santiago Bernabeu" stadionā ar rezultātu 4:1 uzvarēja Madrides "Real" un divu spēļu summā triumfēja ar 5:3.

"Šī spēle bija ļoti tuvu izcilai. Divu spēļu summā mēs noteikti bijām pelnījuši uzvaru. Man patika vērot savu komandu," sacīja ten Hāgs, kurš citēts Čempionu līgas mājaslapā. "Neaizmirsīsim, ka mēs turnīru sākām no kvalifikācijas. Mēs turpinām cīnīties par trim trofejām, un vēlamies izcīnīt visas. Mums nākamajā kārtā pretinieks būs liels klubs, gluži kā "Real", tāpēc izlozes rezultātus nav jēgas prognozēt."

"Ajax" komandas trešo vārtu autors aizvadītajā mačā Dušans Tadičs bija sajūsmināts, ka izdevās uzvarēt pagājušās sezonas Čempionu līgas uzvarētājus.

"Iespējams, tas bija labākais futbols, kādu esmu spēlējis. Mēs uzvarējām labāko klubu pasaulē. Esmu ļoti lepns un domāju, ka iepriecinājām daudzus cilvēkus. Futbolā vajag atslābināties un izbaudīt spēli," teica Tadičs.

Savukārt "Real" aizsargam Dani Karvahalam nācās atzīt, ka Madrides klubs aizvada ļoti neveiksmīgu sezonu: "Man šķiet, ka man nekad nav bijusi tāda diskomforta sajūta. Pat nespēju to izskaidrot. Divas kļūdas mums lika nonākt iedzinējos ar 0:2, bet rezultāts 0:3 mūs nogalināja. Mums ir jauna komanda un milzīgas iespējas uzlabot savu, taču mums jāatzīst, ka šī sezona bijusi ļoti slikta."

Viņš arī piebilda, ka divi zaudējumu pēc kārtas "Barcelona" komandai "Copa del Rey" un Spānijas čempionāta spēlēs ietekmēja "Real" spēlētāju pārliecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!