Foto: F64

Latvijas "SynotTip" futbola virslīgas komandas "Ventspils" futbolists Adeleki Akinjemi nekad nav apgalvojis, ka klubs viņam būtu piedraudējis, izteicies pats spēlētājs.

Jau ziņots, ka Akinjemi pirms nedēļas bez brīdinājuma pameta komandu, bet tagad konflikts ir atrisinājies un viņš atkal ir "Ventspils" kluba rīcībā.

"Viss ir kārtībā un esmu priecīgs būt kopā ar komandu," intervijā "Ventspils" pārstāvjiem sacīja Akinjemi. Viņš pirmdien aizvadīja pilnu maču virslīgas spēlē pret "Liepāja/Mogo", kuru, pateicoties Anastasija Mordatenko vārtu guvumam, ventspilnieki uzvarēja ar 1:0.

Akinjemi atzina, ka ir pagodināts par viņa iekļaušanu pamatsastāvā spēlei ar Liepājas klubu, ņemot vērā iepriekšējos notikumus. Futbolists arī apstiprināja, ka vienība viņu atpakaļ pieņēma bez problēmām, kā arī noliedza baumas par to, ka Ventspils pārstāvji viņam būtu izteikuši draudus.

"Nekad neesmu teicis, ka "Ventspils" klubs man ir draudējis. Mēdz gadīties, ka internetā parādās nepatiesa informācija, lai radītu skandālus. Tas ir normāli, taču varu atkārtot, ka neko tādu neesmu apgalvojis," pārliecinoši sacīja Nigērijas futbolists.

Tāpat Akinjemi apstiprināja, ka vairs šādas lietas neatkārtosies. "Ja mūsu starpā nav konfliktu, man nav iemeslu šādi rīkoties. Dažreiz gadās starpgadījumi, bet šobrīd viss ir kārtībā."

"Pirms spēles paguvu spēlētājiem atvainoties. Arī prezidents [Adlans Šišhanovs] teica, ka viss ir kārtībā un šobrīd esam aizmirsuši šo starpgadījumu. Klubs ir kā vienota ģimene."

Iepriekš futbolista aģents Adebajo Adiguns gan apgalvoja, ka Akinjemi bija paslēpies, jo nobijies no "Ventspils" vadības šantāžas, turklāt futbolistam bijuši izteikti nāves draudi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!