Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pēc konflikta ar sievieti, svētdien apcietinājumā nonācis Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" futbolists Kalums Hadsons-Odojs, vēsta laikraksts "The Sun".

Londonas policija laikrakstam atklāja, ka svētdien agri no rīta medicīnas dienests saņēma zvanu, kurā pausts, ka kāda sieviete nejūtoties labi.

Policijas ziņojums vēsta, ka cietusī nogādāta slimnīcā, bet notikuma vietā arestēts vīrietis. Persona vēlāk tika atbrīvota pret drošības naudu, taču ar nosacījumu, ka jūnijā būs jāierodas uz tikšanos ar tiesībsargājošajām instancēm.

"Chelsea" vienība piektdien atteicās no komentāriem.

Laikraksts arī ziņo, ka futbolists ar cietušos iepazinies kādā interneta vietnē, bet pēc tam viņu uzaicinājis pie sevis.

Policijas ziņojums vēsta, ka cietusī nogādāta slimnīcā, bet notikuma vietā arestēts vīrietis. "Chelsea" vienība piektdien atteicās no komentāriem.

19 gadus vecais futbolists pērn parakstīja piecu gadu līgumu ar "Chelsea", lai arī nebija tālu no došanās uz Minhenes "Bayern". Šosezon viņš 17 premjerlīgas spēlēs guva vienus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Pagājušajā viņš arī debitēja Anglijas izlasē. Hadsons-Odojs valstsvienības kreklu piemērījis trīs reizes.

Līdz sezonas pārtraukumam "Chelsea" 29 spēlēs izcīnīja 48 punktus, kas ļāva ieņemt ceturto vietu. Līdervienībai "Liverpool" ir par 34 punktiem vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!