Otrdien notikušajā "Atbildīgas spēles" Latvijas kausa izcīņas "Play-off" posma izlozē tika noskaidroti seši komandu pāri, kuri cīnīsies par vietu turnīra astotdaļfinālā, informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Šo turnīra posmu sasniegušas astoņas "Optibet" Nākotnes līgas (ONL) komandas, divi Latvijas 2. līgas klubi un divi pārstāvji no "Dali Dali" 3. līgas. Izlozes rezultātā izveidojās trīs pāri ar ONL komandām, divi pāri starp ONL un 3. līgas komandām ("Augšdaugavas NSS" un "Futbola Parks Academy"/LSPA), kā arī divu 2. līgas komandu duelis – futbola klubs "Limbaži" pret "Jēkabpils" vienību.

Tādējādi vismaz viena komanda, kas nespēlē ONL čempionātā, sasniegs astotdaļfināla kārtu, no kuras dalību turnīrā uzsāks "Optibet" futbola virslīgas komandas.

Izlozes rezultāti:

JDFS "Alberts" – "Leevon Saldus"
"Grobiņas SC"/LFS – FK "Smiltene"/BJSS
"Rēzekne" – "Skanstes SK"
FK "Salaspils" – "Augšdaugavas NSS"
FK "Limbaži" – "Jēkabpils" SC
"Futbola Parks Academy"/LSPA – FS "Jelgava"

Jāizceļ, ka izlozē, nosakot gaidāmo spēļu mājiniekus, tika ņemts vērā attiecīgo komandu līdz šim aizvadīto spēļu skaits savā laukumā. Mači paredzēti 23.-26. jūnijā, bet precīzi to norises laiki un vietas tiks paziņoti vēlāk.

Latvijas kausa izcīņas vēsturē kopš 1936. gada pie prestižās trofejas tikušas 38 dažādas klubu komandas, bet kopš valsts neatkarības atgūšanas kausu virs galvas cēlušas 12 dažādas vienības. Pašreizējā trofejas glabātāja ir RFS komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!