Foto: AFP/Scanpix/LETA

Madrides "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone, kurš pēc pirmās astotdaļfināla spēles starp spāņu komandu un Turīnas "Juventus" tika sodīts par nepiedienīgu žestu, neiebilst pret Krištianu Ronaldu atbildi otrdienas spēlē paveikt to pašu.

Jau vēstīts, ka Madrides treneris pēc pirmajā spēlē izcīnītās uzvaras ar 2:0 tika sodīts ar 20 000 eiro lielu soda naudu, ko viņam piesprieda Eiropas Futbolu asociāciju savienība (UEFA). Simeone pēc komandas vārtu guvuma ar rokām satvēra savas ģenitālijas.

Otrdienas spēlē atbildes reakciju sniedza Ronaldu, kurš, panācis rezultātu 3:0 ar saviem trešajiem spēles vārtiem, triumfu nosvinēja gluži tādā pašā manierē.

"Tāpat kā es, viņš centās parādīt savu raksturu. Ronaldu ir labākais pasaulē, viņš var demonstrēt šādu sniegumu atbildīgos mačos," žurnālistiem teica Simeone.

Pirms šī mača Ronaldu Čempionu līgas šīs sezonas turnīrā gan bija guvis tikai vienus vārtus.

"Būtu dīvaini, ja Ronaldu Čempionu līgas turnīru noslēgtu tikai ar vieniem vārtiem. Šī bija fantastiska spēle lieliskas publikas priekšā. Futbolisti Itālijas līdzjutējiem pasniedza lielisku spēli," pēcspēles preses konferencē teica "Juventus" galvenais treneris Masimo Alegri.

"Puiši ļoti labi lasīja spēli, bija taktiski gudri, spēlēja augstā tempā un izmantoja visu laukumu. Gribēju, lai šādi spēlējam arī pirmajā mačā, bet pēc nelielām izmaiņām viss aizgāja nepareizajā virzienā. Riskējām ar mežonīgi ātru spēli," atzīmēja "Juventus" stūrmanis.

Tāpat arī Ronaldu atzīmēja, ka spēle bijusi ļoti īpaša, ne tikai tāpēc, ka izdevās gūt vārtus, bet arī tāpēc, ka komanda parādījusi attieksmi.

"Šāds komandas gars ir nepieciešams Čempionu līgā un esam uz pareizā ceļa. Šobrīd pāragri runāt par finālu, spersim soli pa solim. "Atletico" ir ciets rieksts, bet mēs arī esam stipri un bijām pelnījuši iet tālāk," atzīmēja portugālis.

""Juventus" vēl nekad nebija tā atspēlējusies. Tieši tāpēc es esmu šeit, lai palīdzētu šādās spēlēs. Daru savu darbu un esmu ļoti laimīgs," uzsvēra Ronaldu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!