Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Pirms savas atgriešanās Latvijas "Optibet Virslīgas" čempionātā par FK "Auda" galveno treneri kļuvis horvāts Tomislavs Stipičs, vēsta klubs.

42 gadus vecā trenera no Horvātijas pēdējais karjeras pieraksts bija Horvātijas augstākās līgas klubā "Slaven Belupo", kur viņš nostrādāja no 2019. līdz 2021. gadam.

Piecas spēles 2019. gadā viņš vadīja Šveices spēcīgākās līgas klubu "Grasshoppers", kā arī strādājis Vācijas klubos "Stuttgarter Kickers", "Erzgebirge Aue", "Eintracht Frankfurt-2", "Ingolstadt 04 (jauniešu komanda), kā arī Ķīnas klubā "Nantong Zhiyun".

"Auda" treneru korpusu veidos arī asistenti Sergejs Kožans un Perica Vidaks, vārtsargu treneris Gorans Brašničs, fiziskās sagatavotības treneris Miļenko Kumičs, kā arī fizioterapeiti - Tomislavs Tkalečs, Dāvis Vegners un Aleksandrs Šamšura.

Aizvadītās sezonas "Optibet" nākotnes līgas jeb 1. līgas sezonas čempione "Auda", kas bāzējas Ķekavā, pirms tam valsts spēcīgākajā futbola līgā spēlējis 2002., 2003. un 2004. gada sezonās.

Jau vēstīts, ka futbola klubam "Auda" pievienojies jauns investors Andrejs Viļenkins, kā notikušas izmaiņas komandas vadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!