Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais itāļu futbola uzbrucējs Mario Balotelli labprāt atgrieztos Anglijas premjelīgas vienībā Mančestras "City" un būtu gatavs tur spēlēt par brīvu.

Pašlaik 27 gadus vecais Balotelli jau otro sezonu aizvada Francijas augstākās līgas vienībā "Nice", kur viņam izdevies atgūt savu kādreizējo rezultativitāti. Šosezon aizvadītā 21 turnīra spēlē viņš iesitis jau 16 vārtus, tomēr uzbrucējs nenoliedz, ka labprāt pārceltos uz kādu lielāku klubu.

"Man mērķis ir atgriezties kādā no lielajiem klubiem un tikt pie svarīgām trofejām. Vēlos, lai atkal būtu komandā, kam ir spēcīgs sastāvs. Gribu spēlēt UEFA Čempionu līgā un kaut ko izcīnīt," norādīja Balotelli.

Balotelli karjera savulaik sākās ļoti daudzsološi, jo viņš demonstrēja rezultatīvu sniegumu slavenajos Milānas "Inter", Mančestras "City" un "AC Milan" klubos. 2014. gadā futbolists pievienojās Anglijas klubam "Liverpool", bet viņa produktivitāte bija strauji kritusies, kamēr pērnā gada vasarā viņš bez transfēra maksas pievienojās "Nice" vienībai, kur Itālijas futbolists atplauka.

Balotelli nereti izcēlies ar pretrunīgu rīcību ārpus laukuma, izpelnoties skandālista slavu, taču tagad spēlētājs izteicās, ka savas trakās dienas atstājis aiz muguras.

"Uzvedos kā pusaudzis, bet tai pat laikā es nevienam nenodarīju pāri. Nevar taču no 20 gadus veca cilvēka prasīt, lai viņš visu laiku sēž mājās," uzsvēra Balotelli.

Uzbrucējs nenoliedza, ka labprāt atgrieztos arī "Inter" klubā, taču neuzskata to par gana iespējamu.

"Mana labākā sezona gan bija Mančestras "City" sastāvā. Klubā bija unikāla atmosfēra. Labprāt tur atgrieztos un būtu gatavs spēlēt par brīvu," norādīja Balotelli.

Mančestras "City" spāņu speciālista Hosepa Gvardiolas vadībā pašlaik ir Anglijas premjerlīgas neapstrīdama līdere, turklāt tā šī turnīra ietvaros guvusi jau 16 uzvaras pēc kārtas, kas ir sacensību rekords.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!