Foto: EPA/LETA

UEFA Čempionu līgas G grupas pirmās kārtas spēlē trešdien spēcīgā Spānijas futbola komanda "Barcelona" ar rezultātu 3:2 (1:1) savā laukumā uzvarēja Maskavas "Spartak" vienību no Krievijas.

Spēles rezultātu 14.minūtē atklāja "Barcelona" spēlētājs Teljo, bet 29.minūtē Daniels Alvešs nospēlēja ļoti neveiksmīgi, un ieraidīja bumbu savos vārtos, rezultātam kļūstot neizšķirtam 1:1. Cīņas turpinājumā vadībā izvirzījās "Spartak" futbolisti, kad bumbu vārtu stūrī raidīja Romulu. Tomēr tad apgriezienus sāka uzņemt "Barcelona" komandas līderis Lionels Mesi. Viņš pēc Teljo piespēles 72.minūtē atjaunoja neizšķirtu rezultātu, bet astoņas minūtes vēlāk guva savas vienības uzvaras vārtus.

Citā G grupas spēlē Skotijas klubs Glāzgovas "Celtic" nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar Lisabonas "Benfica".

Tikmēr H grupā Anglijas klubs Mančestras "United" ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Turcijas vienību Stambulas "Galatasaray". Uzvarētājiem vienīgos vārtus septītajā minūtē guva Maikls Keriks.

Vēl šajā grupā Rumānijas "CFR Cluj" izbraukumā ar 2:0 (2:0) pārspēja Bragas "Sporting" no Portugāles.

Savukārt E grupā Londonas "Chelsea" no Anglijas un itāļu Turīnas "Juventus" komandu spēle noslēdzās ar neizšķirtu 2:2 (2:1). "Chelsea" komandā abus vārtus guva brazīliešu pussargs Oskars, bet "Juventus" labā precīzs bija Arturo Vidals un Fabio Kvagliarella.

Vēl E apakšgrupā Doņeckas "Šahtar" no Ukrainas ar 2:0 (1:0) pārspēja "Nordsjaelland" no Dānijas.

Visbeidzot F grupā Vācijas komanda Minhenes "Bayern" ar rezultātu 2:1 (1:0) uzvarēja "Valencia" no Spānijas. Minhenes vienībā ar vārtu guvumiem izcēlās Bastians Švainštaigers un Tonijs Kross, bet spāņu komandā precīzi sita Nelsons Valdess.

Tikmēr Baltkrievijas Borisovas BATE vienība izbraukumā samērā negaidīti pieveica "Lille" klubu no Francijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!