Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Barcelona" prezidents Hoseps Bartomeu publiski kritizējis brazīliešu futbolistu Neimāru, kurš aizvadītajā nedēļā pievienojās Francijas klubam Parīzes "Saint-Germain".

"Saint-Germain" komanda par Neimāru samaksāja 222 miljonus eiro, kas ir jauns futbola transfēra rekords. Lai arī "Barcelona" komanda tagad savu kontu papildinājusi ar ievērojamu naudas summu, tomēr Bartomeu pakritizēja brazīliešu spēlētāju.

Neimars ilgu laiku nevēlējās publiski paziņot par saviem nākotnes plāniem. Viņš tikai pagājušās nedēļas vidū paziņoja klubam, ka vēlas pamest Barselonu, lai pieņemtu izaicinājumu Parīzē. "Viņa rīcība nebija pati labākā. Mēs nesagaidām šādu attieksmi no "Barcelona" spēlētājiem," Bartomeu teiktais citēts BBC.

Aizvadītā gada oktobrī Neimars pagarināja līgumu ar "Barcelona" uz pieciem gadiem, taču kluba vadība prognozēja, ka viņš gribēs pamest komandu. "Mēs to paredzējām, tāpēc palielinājām viņa līguma izpirkšanas naudu līdz 222 miljoniem, kas mums garantētu stabilu nākotni," turpināja prezidents. "Kad sākās šaubas par viņa palikšanu, mēs bijām mierīgi, jo jebkurā gadījumā "Barcelona" būtu ieguvēja."

"Barcelona" esot darījusi visu iespējamo, lai viņu noturētu, tomēr tas nav izdevies. "Neviens spēlētājs nav svarīgāks par "Bacelona" komandu. Visam ir robežas un mēs izdarījām visu, ko varējām. Lionela Mesi un Andresa Injestas lojalitāte ir piemērs viesiem, kas grib valkāt mūsu komandas krāsas," uzsvēra Bartomeu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!