Foto: AP/Scanpix/LETA

"Barcelona", "Rangers", "Real Betis" un "Braga" ceturtdien iekļuva UEFA Eiropas līgas izslēgšanas spēļu turnīra otrajā kārtā.

"Napoli" savā laukumā ar 2:4 (1:3) piekāpās "Barcelona". Divu spēļu summā ar 5:3 pārāka bija "Barcelona".

Viesiem astotajā minūtē vārtus guva Hordi Alba, 13.minūtē - Frenkijs de Jongs un 45.minūtē - Žerārs Pikē. Uz to mājinieki 23.minūtē atbildēja ar Lorenso Insinjes realizēto 11 metru soda sitienu.

Otrajā puslaikā 59.minūtē ceturtos vārtus viesiem guva Pjērs Emeriks Obamejangs, bet 87.minūtē vienus vārtus atguva Mateo Politano - 4:2 viesu labā.

Glāzgovas "Rangers" mājās spēlēja 2:2 (1:2) ar Dortmundes "Borussia". Divu spēļu summā ar 6:4 pārāka bija "Rangers".

Mājinieku labā Džeimss Tavernjē 22.minūtē iesita 11 metru soda sitienu, bet 57.minūtē guva savus otros vārtus no spēles. Viesiem 31.minūtē rezultatīvs sitiens padevās Džūdam Belighemam, bet 42.minūtē pēc viņa piespēles - Donjelam Mālenam.

Seviljas "Real Betis" savā laukumā spēlēja 0:0 ar Sanktpēterburgas "Zeņit". Divu spēļu summā ar 3:2 pārāka bija "Real Betis".

Vēl vienā cīņā bija nepieciešams papildlaiks. Portugāles "Braga" mājās ar 2:0 (2:0) pieveica Tiraspoles "Sheriff".

Vārtus 17.minūtē guva Jurijs Medeirošs un 43.minūtē - Rikardu Orta.

Tā kā ar šādu pašu rezultātu mājinieku labā bija beigusies arī otra spēle, tika aizvadīts papildlaiks, kas rezultātu nedeva. 11 metru soda sitienos pārāka ar 3:2 bija "Braga", iekļūstot astotdaļfinālā.

Jau ziņots, ka Romas "Lazio" mājās spēlēja neizšķirti ar Portugāles vienību "Porto" - 2:2 (1:1). Divu spēļu summā ar 4:3 pārāka bija "Porto".

Sansevastjanas "Real Sociedad" ar 1:3 (0:1) zaudēja "RB Leipzig". Divu spēļu summā ar 5:3 uzvarēja Vācijas klubs.

Pirejas "Olympiacos" mājās ar 0:3 (0:1) zaudēja Bergāmo "Atalanta". Divu spēļu summā ar 5:1 uzvarēja Itālijas klubs.

Ceturtajā agrajā spēlē Zagrebas "Dinamo" ar 1:0 (0:0) pieveica "Sevilla". Divu spēļu summā ar 3:2 uzvarēja Spānijas klubs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!