Foto: RIA Novosti/Scanpix

UEFA Čempionu līgā nelielu pārsteigumu sarūpēja Baltkrievijas futbola klubs Borisovas BATE, kas savā laukumā ar 3:1 (1:0) pieveica Minhenes ”Bayern” un kļuva par F grupas līderi.

Baltkrievijas čempioniem vārtus guva Aleksandrs Pavlovs, Vitālijs Rodionovs un Renans Bresans, bet ”Bayern” rindās vienīgos vārtus kompensācijas laikā guva Franks Riberī.

Vēl šajā grupā ”Valencia” savā laukumā ar 2:0 (1:0) pieveica ”Lille”, un abus vārtus uzvarētājiem guva brazīliešu uzbrucējs Jonašs.

Tikmēr E grupā pie pirmās uzvaras tika pašreizējie Čempionu līgas uzvarētāji ”Chelsea”, kas viesos ar 4:0 (1:0) sagrāva Dānijas čempionus ”Nordsjaelland". Vēl vienā šīs grupas mačā Doņeckas ”Šahtar” viesos nospēlēja 1:1 (1:1) ar Turīnas ”Juventus”. Tādējādi šajā grupā ”Chelsea” un ”Šahtar” ir pa četriem punktiem, ”Juventus” ir divi punkti, bet Dānijas čempioniem ir divi zaudējumi divās spēlēs.

Savukārt G grupā favorītu statusu apliecināja ”Barcelona”, kas viesos ar 2:0 (1:0) pieveica ”Benfica”. Jau ziņots, ka vēl vienā šīs grupas mačā Glāzgovas ”Celtic” viesos izrāva uzvaru pār Maskavas ”Spartak”. Tagad ”Barcelona” kontā ir seši punkti, ”Celtic” – četri punkti, punkts ir ”Benfica”, bet ”Spartak” ir bez punktiem.

Vēl otrdien otro uzvaru divās spēlēs izcīnīja ”Manchester United”, kas H grupā viesos ar 2:1 (1:1) pieveica rumāņu komandu ”CFR Cluj”. Rumāņi gan guva pirmie vārtus, bet 29.minūtē Robins van Pērsijs izlīdzināja rezultātu, bet neilgi pēc pārtraukuma guva arī savus otros vārtus mačā, atnesot angļu futbola grandam uzvaru.

Citā mačā šajā grupā ”Braga” viesos ar 2:0 (1:0) pieveica ”Galatasaray”. Pēc divām kārtām divas uzvaras ir ”Manchester United”, ”CFR Cluj” un ”Braga” ir pa trīs punktiem, bet ”Galatasaray” ir divi zaudējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!