Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā trešdien dramatiskā cīņā iekļuva Vācijas futbola slavenākais klubs Minhenes "Bayern", kas gan savās mājās astotdaļfināla atbildes spēlē izgāzās un ar 0:2 (0:1) zaudēja "Arsenal".

Tā kā abu komandu pirmajā mačā Londonā "Bayern" uzvarēja ar 3:1, tad summā rezultāts bija neizšķirts 3:3, bet tieši Londonā gūtie vārti vācu klubam deva zaļo gaismu uz nākamo kārtu.

Jau mača trešajā minūtē Olivjē Žiro pēc teicamas Teo Valkota piespēles gar vārtiem panāca 1:0, bet 85.minūtē pēc Lorāna Koščelnija gūtajiem vārtiem Minhenes arēna apklusa. Atlikušajā laikā "Bayern" nosargāja sev labvēlīgu rezultātu, bet "Arsenal" kārtējo reizi Arsēna Vengera vadībā izstājas no kāda turnīra. Pēdējo astoņu gadu laikā Vengera vadībā Londonas klubs nav izcīnījis nevienu titulu.

Tikmēr par pārsteigumu parūpējās spāņu klubs "Malaga", kas no tālākas dalības izslēdza "Porto". Abu komandu otrajā spēlē "Malaga" uzvarēja ar 2:0, svinot panākumu divu maču summā ar 2:1.

Spēles 43 minūtē spāņu jaunais futbolists, 20 gadu vecais Isko skaisti guva "Malaga" pirmos vārtus, bet ceļazīmi uz nākamo kārtu spāņu klubam nodrošināja Santa Krusa gūtie vārti 77.minūtē.

"Malaga" šī ir debija Čempionu līgā, bet komanda jau aizcīnījusies līdz ceturtdaļfinālam.

Tādējādi zināmas visas Čemionu līgas ceturtdaļfināla dalībnieces. Vakar vietu nākamajā kārtā nodrošināja "Barcelona" un "Galatasaray", bet pirms nedēļas ceturtdaļfinālā iekļuva "Real Madrid", Dortmundes "Borussia", Turīnas "Juventus" un Parīzes "St.Germain".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!