Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola ikonas Deivida Bekhema vecākais dēls Bruklins noslēdzis īstermiņa līgumu ar Anglijas premjerlīgas čempionāta komandu Londonas "Arsenal".

Treniņos demonstrētais sniegums ļāvis 15 gadus vecajam futbolistam piesaistīt sev uzmanību no vairāku klubu puses, turklāt Anglijas premjerlīgā par viņu izrādīja interesi ne tikai "Arsenal", bet arī viņa tēva bijušais klubs Mančestras "United".

"Bruklins ir meistarīgs futbolists, un viņš izcēlās visos notikušajos treniņos," izdevumā "Daily Star" citēta kāda situācijai tuvu stāvoša persona. "Nākamvasar redzēsim, vai Bruklins ar "Arsenal" noslēgs lielu līgumu."

Ja Deivida Bekhema vecākajam dēlam neizdosies turpināt tēva aizsākto, slavenajam britam ir divi jaunāki bērni - Romeo un Krūzs -, kuri ir trenējušies "Arsenal" kluba jaunatnes komandās.

"Arsenal" nevēlas komentēt situāciju saistībā ar Bruklina vecumu. Profesionālu līgumu ar spēlētāju drīkst slēgt, sākot no 17 gadu vecuma, savukārt stipendiju nevar piešķirt, kamēr sportists nav sasniedzis 16 gadu vecumu. Tomēr tas neizslēdz iespēju, ka klubs ar spēlētāju pirms tam panāk vienošanos.

Deivids Bekhems, kurš bijis Anglijas izlases kapteinis un viens no populārākajiem futbolistiem pasaulē, profesionālo karjeru noslēdza pērn. Pašlaik viņš strādā pie tā, lai ASV pilsētā Maiami izveidotu Amerikas Futbola līgas (MLS) klubu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!