Foto: EPA/LETA
Anglijas valstsvienības galvenais treneris Fabio Kapello atklājis, ka viņš 2012.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā nerēķināsies ar pasaules slaveno futbolistu Deividu Bekhemu, vēsta „The Press Association”.

Bekhems nebija iekļauts Anglijas izlases sastāvā jau 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, taču viņš bija iesaistīts valstsvienības darbā, strādājot kā starpnieks starp spēlētājiem un vienības vadību. Viņš to darījis, lai būtu tuvumā savas valsts izlasei un, iespējams, vēlāk saņemtu izsaukumu no Kapello.

Tikmēr pats Anglijas izlases galvenais treneris, runājot par sastāvu gaidāmajam Eiropas čempionātam, atklāja, ka ar Bekhemu vairs nerēķinās.

„Es nezinu. Līdz galam vēl neesmu izlēmis. Taču vai viņš ir manos plānos? Nē,” teica Kapello. „Es domāju, ka Bekhems Anglijas izlases sastāvā būs tikai Londonas olimpiskajās spēlēs.”

Bekhems Anglijas izlases sastāvā aizvadījis 115 spēles, kurās izcēlies ar 17 vārtu guvumiem. Pēdējo spēli izlases kreklā viņš aizvadīja 2009.gada oktobrī, kad uz maiņu izgāja laukumā mačā ar Baltkrieviju.

Anglija Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra G apakšgrupā ar 18 punktiem astoņās spēlēs izcīnīja pirmo pozīciju, garantējot sev vietu finālturnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!