Foto: AFP/Scanpix
Beļģijas futbola klubs Varegemas "Zulte" no nākamās sezonas uz spēlētāju šortiem drukās viņu sociālā tīkla "Twitter" lietotājvārdus, ziņo vienības mājaslapa.

Savā mājaslapā klubs līdzjutējiem izrādījis jaunos formastērpus, kur uz biksēm redzams arī katra spēlētāja "Twitter" segvārds.

"Zulte" iepriekšējā Beļģijas čempionāta sezonā nedaudz negaidīti ierindojās otrajā vietā, piekāpjoties vien vairākkārtējiem valsts čempioniem Briseles "Anderlecht".

Līdz ar to "Zulte" savā pastāvēšanas vēsturē pirmo reizi cīnīsies UEFA Čempionu līgā, kur dalību no trešās kārtas uzsāks jūlija beigās.

Šī būs otrā reize, kad "Zulte" spēlēs Eirokausos. 2006./2007.gadā Varegemas komandas spēlēja Eiropas līgas priekštecī UEFA kausā, kur izkļuva no savas apakšgrupas, bet piedzīvoja neveiksmi pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā, divu spēļu summā ar 1:4 kapitulējot Anglijas komandai Ņūkāslas "United".

Beļģijas futbola līgā sacenšas 16 komandas, kurā aizvada divu apļu turnīru. Pēc tam labākās sešas turpina divu apļu cīņu par čempiontitulu, bet komandas no septītās līdz 14.vietai cīnās izslēgšanas spēlēs, un labākajām ir iespēja sacensties ar vājākajām komandām no Top 6, lai cīnītos par iekļūšanu UEFA Eiropas līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!