Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Karims Benzemā sestdien guva divus vārtus Madrides "Real" labā Spānijas futbola čempionāta spēlē izbraukumā, un treneris Karlo Ančeloti "karaliskajā" klubā atgriezās ar uzvaru.

"Real" viesos ar 4:1 (0:0) pārspēja "Alaves".

Pēc Zinedīna Zidāna aiziešanas no Madrides kluba galvenā trenera amata jūnijā Ančeloti pameta Liverpūles "Everton" un otro reizi kļuva par "Los Blancos" galveno treneri.

Pirmoreiz viņš "Real" trenēja no 2013. līdz 2015.gadam, 2013./2014.gada sezonā ar "karalisko" klubu izcīnot Spānijas kausu, kā arī uzvarot Čempionu līgā, UEFA Superkausā un FIFA klubu pasaules kausā.

Benzemā, kurš pēc Serhio Ramosa aiziešanas kļuvis par "Real" kapteini, otrajā puslaikā divas reizes izcēlās ar vārtu guvumu, gūdams komandas pirmos vārtus un panākdams 3:0 62.minūtē.

Otros vārtus viesiem guva Načo Fernandess, bet galarezultātu mača kompensācijas laika otrajā minūtē fiksēja Žuniors Vinisiuss.

Mājiniekiem vienīgos vārtus 65.minūtē ar 11 metru soda sitienu guva Hoselu.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par čempioni "La Liga" kļuva Madrides "Atletico", kas par diviem punktiem apsteidza "Real" un par septiņiem - "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!