Latvijas valstsvienības un "Skonto" komandas pussargs Aleksandrs Cauņa ceturtdien, 24.janvārī, aizvadīja pimor treniņu Anglijas premjerlīgas kluba "Chelsea" otrajā komandā, kurā ieradies uz pārbaudi, vortālu "Delfi Sports" informēja "Skonto" preses dienests.
Pirmajā treniņā Latvijas futbolistam izdevās gūt pirmos vārtus, kā arī nopelnīt atzinīgus vārdus no komandas galvenā trenera un futbolistiem.

"Pirms spēles aizvadījām vairākas nodarbības, turklāt tās visas bija ar bumbu, pat skriešana. Pēc tam notika treniņspēle, kurā pussargi un uzbrucēji spēlēja pret četriem aizsargiem un vārtsargu. Šajā pārbaudes mačā arī izdevās gūt savus pirmos vārtus, turklāt aizsargus un vārtsargu bez manis pārspēja vēl tikai viens futbolists," pastāstīja Cauņa.

"Treniņa gaitā izpelnījos vairākas uzslavas no komandas biedriem, turklāt arī no "Chelsea" otrās komandas galvenā trenera Brendana Rodžersa, kurš atzina, ka esot darbojies veiksmīgi," atklāja "Skonto" futbolists.

"Pēc treniņa sporta bāzē ēdām vakariņas, turklāt tad pamanīju "Chelsea" pirmo komandu, kura arī šeit uzturas. Iespaidi ir fantastiski," teica Cauņa, kurš rīt turpinās darbu treniņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!