Foto: Reuters/Scanpix
Latvijas futbola izlases pussargs atzīts par labāko Maskavas CSKA rindās otrdien notikušajā UEFA Čempionu līgas spēlē Krievijas ietekmīgā laikraksta "Sport Express" versijā.

Atgādinām, ka CSKA otrdien savā laukumā ar 0:2 (0:0) zaudēja Francijas klubam "Lille", sarežģījot sev iekļūšanu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā. Cauņa laukumā izgāja sākumsastāvā, nospēlēja 87.minūtes un bija viens no aktīvākajiem CSKA rindās. To atzīmējis arī laikraksts "Sport Express", novērtējot Cauņas darbību ar 6,0, kas bija augstākais vērtējums starp CSKA spēlētājiem.

Tikmēr laikraksts "Sovetskij Sport" norāda, ka gandrīz visi CSKA futbolisti atteikušies runāt ar masu medijiem un iegūt kādus komentārus bijis ļoti sarežģīti. Izņēmums nav bijis Cauņa, kurš sākotnēji piekritis atbildēt uz pāris jautājumiem, tad palūdzis paiet tālāk, bet tad pagriezies un bildis, ka "neko nerunās, negribu".

UEFA Čempionu līgas B grupā pirms pēdējās kārtas spēlēm vietu astotdaļfinālā ir nodrošinājusi Milānas "Inter", kurai ir desmit punkti. Seši punkti ir "Trabzonspor", bet pa pieciem punktiem "Lille" un CSKA. Pēdējās kārtas mačos "Lille" savā laukumā uzņems "Trabzonspor", bet CSKA viesos tiksies ar "Inter".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!