Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas futbola pussargs Aleksandrs Cauņa vienā no pēdējiem Krievijas čempiones Maskavas CSKA treniņiem guvis kreisās potītes traumu, kā dēļ varētu izlaist atlikušo Krievijas premjerlīgas sezonu, savā mājaslapā ziņo kluba pārstāvji.

Kā zināms, aprīlī Cauņa beidzot atgriezās laukumā, piedaloties pirmajā un pagaidām vienīgajā mačā šogad. Latvijas pussargs pērnajā oktobrī piedalījās savā pirmajā mačā pēc gada pārtraukuma, atgriežoties valstsvienības rindās, kā arī UEFA Čempionu līgā, tomēr ziemas pārtraukuma laikā viņš atkal vairākkārt atsvaidzināja savainojumus, tāpēc atkal ilgstoši nevarēja spēlēt.

Pēc iziešanas laukumā mačā aprīlī pret "Krasnodar" futbolistiem Cauņa vairs nespēlēja, bet divreiz bija pieteikts duelim.

Cauņa šosezon Krievijas čempionātā kopā aizvadījis piecas spēles, kurās kopējais laiks bija 85 minūtes, kas nav pat viens vesels mačs. To laikā Latvijas futbolists ne ar ko neizcēlās. Tāpat pussargs vienreiz piedalījies Krievijas kausa izcīņā, bet divreiz izgāja laukumā UEFA Čempionu līgas cīņās.

Savukārt valstsvienības rindās Latvijas spēlētājs šosezon aizvadījis vienu maču.

Krievijas čempionāta kopvērtējumā pēc 26 kārtām un četrus mačus pirms turnīra noslēguma CSKA ar 50 punktiem ieņem trešo vietu un saglabā vairs tikai teorētiskas izredzes nosargāt pērn izcīnīto titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!