Foto: F64

Latvijas futbola pussargs Aleksandrs Cauņa, kuru ilgu laiku vajā daudzie savainojumi, panācis vienošanos ar Latvijas "SynotTip Virslīgas" komandu RFS.

Šī gada janvārī Cauņa tika atlaists no Krievijas spēcīgās komandas Maskavas CSKA. Šajā sezonā viņš traumu dēļ tā arī neaizvadīja nevienu spēli, bet pagājušajā sezonā viņš Krievijas čempionātā laukumā izgāja tikai deviņās spēlēs, bet divas reizes uzspēlēja UEFA Čempionu līgā.

"Vairāki "SynotTip Virslīgas" klubi kāroja iegūt Cauņu savā komandā, un mums ir liels prieks, ka viņš ir deva priekšroku RFS," teikts kluba paziņojumā.

Cauņa ir uzsācis treniņus kopā ar komandu, taču šo svētdien vēl neizies laukumā, jo joprojām norit rehabilitācijas process RFS fizioterapeita uzraudzībā. Pagaidām vēl nav zināms, kad viņš varētu atsākt spēlēt.

"Mēs ceram, ka jau pavisam drīz Aleksandrs atveseļosies, un pievienošanās RFS viņam dos impulsu parādīt sevi vēl nebijušā spozmē," rakstīja RFS.

Maskavas CSKA Latvijas pussargs pārstāvēja kopš 2011. gada. 2014. gada nogalē viņš pagarināja līgumu ar klubu līdz 2018./2019. gada sezonas beigām. Pirms tam viņš pārstāvēja Rīgas "Skonto" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!