Foto: Reuters/Scanpix
Vienam no Latvijas futbola izlases līderiem pussargam Aleksandram Cauņam Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā veikta potītes operācija, vēsta viņa pārstāvētais Krievijas klubs Maskavas CSKA.

Tiesa, pagaidām vēl nav skaidrības, cik daudz laika 28 gadus vecajam Cauņam būs nepieciešams, lai atveseļotos no labās kājas potītes operācijas.

Cauņu jau vairākus gadus moka dažādi savainojumi, kas viņam liedz iegūt stabilu vietu CSKA komandā. Iepriekšējā sezonā viņš Krievijas premjerlīgā izgāja laukumā tikai deviņās cīņās.

Cauņa CSKA klubam pievienojās 2011. gadā, parakstot līgumu uz pieciem gadiem. Pa šo laiku Latvijas futbolists nu jau trīs reizes - 2013., 2014. un 2016. gadā - kļuvis par Krievijas čempionu, kā arī spējis divreiz triumfēt valsts kausa izcīņā. Pērn novembrī Cauņa pagarināja līgumu ar CSKA līdz 2018./19. gada sezonas izskaņai.

Pussargs šogad nav spēlējis arī Latvijas izlases sastāvā, iepriekšējo reizi to darot vien pērn rudenī. Cauņa valstsvienībā kopumā aizvadījis 44 spēles, kurās guvis 12 vārtus.

Krievijas premjerlīgas čempionāts sāksies jau 30.jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!