Foto: LETA

Krievijas premjerlīgas čempionātā piektdien Maskavas CSKA komandas pieteikumā atgriezās pagājušā gada Latvijas labākais futbolists Aleksandrs Cauņa, tomēr viņa pārstāvētā vienība savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar Maskavas "Dinamo".

Sezonas sākumā Cauņa nevarēja palīdzēt CSKA komandai pārciestās pēdas operācijas dēļ, bet šīs nedēļas sākumā viņš atsāka pilnvērtīgus treniņus. Tomēr laukumā šoreiz Latvijas futbolists vēl neizgāja.

Šajā mačā rezultātu jau trešajā minūtē atklāja CSKA uzbrukuma līderis Seidū Dumbija, bet izlīdzinājumu 75.minūtē panāca Igors Semšovs.

Nākamais mačs CSKA komandai paredzēts 14.martā, kad UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes mačā izbraukumā jāspēkojas ar Spānijas komandu Madrides "Real". Šo vienību pirmais mačs noslēdzās ar neizšķirtu ar rezultātu 1:1.

Krievijas čempionāta kopvērtējumā CSKA komanda ar 61 punktu 34 spēlēs saglabāja otro vietu, bet tai divus punktus zaudē "Dinamo". Savukārt līderpozīcijā ar 66 punktiem 33 cīņās atrodas Sanktpēterburgas "Zeņit".

Kā ziņots, pēc divu apļu aizvadīšanas komandas tika sadalītas divos astotniekos un čempionāts turpinās. Šīs sezonas Krievijas čempionāts ilgs pusotru gadu, jo no nākamās sezonas valstī pāries uz rudens-pavasara izspēles kārtību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!