Foto: Reuters/Scanpix
UEFA Čempionu līgas priekšsacīkšu priekšpēdējās kārtas spēlē otrdien zaudējumu piedzīvoja Latvijas futbola izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētais klubs Maskavas CSKA, kas tādējādi sarežģīja sev iekļūšanu nākamajā kārtā.

CSKA otrdien B grupā savā laukumā ar 0:2 (0:0) piekāpās Francijas komandai "Lille". Cauņa laukumā devās CSKA pamatsastāvā un nospēlēja līdz 87.minūtei, vairākkārt izceļoties ar savu aktivitāti. 52.minūtē par pārkāpumu pret Cauņu brīdinājumu nopelnīja "Lille" čehu aizsargs Davids Rozenals.

"Lille" abus vārtus guva otrajā puslaikā. Sākumā 49.minūtē Vasīlijs Berezuckis neveiksmīgi nospēlēja savā soda laukumā un bumbu raidīja savos vārtos, bet 64.minūtē 2:0 panāca Mussa Sovs.

Pēc šīs spēles CSKA un "Lille" ir pa pieciem punktiem, taču savstarpējās spēlēs priekšrocība ir Francijas komandai, jo Francijā mačs noslēdzās neizšķirti 2:2. Vēl šajā grupā deviņi punkti ir "Inter", kas pēc "Lille" uzvaru jau ir nodrošinājusi vietu nākamajā kārtā, bet pieci punkti ir "Trabzonspor". "Inter" ar "Trabzonspor" cīņu aizvadīs vēlāk otrdien.

Pēdējā kārtā CSKA viesos jāspēlē ar "Inter", bet "Lille" savā laukumā uzņems "Trabzonspor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!