Foto: Reuters/Scanpix

"Celta Vigo" Spānijas karaļa kausa ceturtdaļfināla atbildes spēli savā laukumā noturēja "uz neizšķirta", tā izslēdzot no turnīra Spānijas superklubu un pagājušās sezonas kausa ieguvējus "Real Madrid".

Atbildes mačs Vigo noslēdzās ar rezultātu 2:2 (1:0), kas pilnībā apmierināja laukuma saimniekus, jo pirmajā spēlē Madridē "Celta Vigo" uzvarēja ar 2:1.

Pirmos vārtus "Celta Vigo" labā guva madridiešu aizsargs Danilu, kurš raidīja bumbu savos vārtos. Krištianu Ronaldu otrā puslaika sākumā rezultātu izlīdzināja, bet Daniels Vass 85. minūtē pretuzbrukumā atkal izvirzīja vadībā mājiniekus. Lukass Vaskess pamatlaika pēdējā minūtē vēlreiz izlīdzināja rezultātu, taču izvirzīties vadībā četru kompensācijas minūšu laikā "Real" neizdevās.

"Pirmajā periodā lieliski nospēlējām 35 minūtes, arī pēc ielaistajiem vārtiem komanda rokas nenolaida un turpināja cīnīties," pēc mača atzina "Real Madrid" galvenais treneris Zinedins Zidāns. "Man nav, ko pārmest komandai, jo visi nospēlēja cienījami. reizēm gadās, ka spēle izgāžas, bet tas nebija šis gadījums. Žēl, ka neizdevās izcīnīt vajadzīgo rezultātu."

Spānijas kausa izcīņas pusfinālā bez "Celta Vigo" iekļuvuši arī Madrides "Atletico", "Alaves". Par pēdējo vietu pusfinālā vēl jāpacīnās "FC Barcelona", kurai aizvadāma atbildes spēle ar "Real Sociedad". Pirmajā mačā izbraukumā Katalonijas klubs uzvarēja ar 1:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!