Foto: Reuters/Scanpix/LETA

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtas spēlē trešdien Skotijas klubs Glāzgovas "Celtic" ar rezultātu 5:0 sagrāva Kazahstānas vienību "Astana".

"Celtic" komanda šajā mačā saviem spēkiem guva trīs "golus', divreiz precīzi sitot Skotam Sinklēram, bet vienus vārtus gūstot Džeimsam Forestam. Savukārt divas reizes "Astana" futbolisti bumbu ieraidīja savos vārtos, to paveica Jevgeņijs Postņikovs un Igors Šitovs.

Kā vēsta UEFA, tad šī esot atkārtoti pārliecinošākā uzvara Čempionu līgas kvalifikācijas "play-off" kārtā. Citas pārliecinošākās uzvaras tika sasniegtas pērn, kad Mančestras "City" ar 5:0 uzvarēja Bukarestes "Steaua", bet Menhengladbahas "Borussia" ar 6:1 pārspēja Bernes "Young Boys".

Citās spēlēs Spānijas vienība "Sevilla" trešdien izbraukumā ar 2:1 pārspēja Stambulas "Basaksehir". Uzvarētājiem vārtus guva Serhio Eskudero un Visams Ben Jeders , bet mājiniekiem vienīgo reizi precīzi sita Eldžero Elija.

Vēl Itālijas vienība "Napoli" ar 2:0 pārspēja Francijas klubu "Nice". "Napoli" labā vārtus guva Drīss Mertenss un Žoržinju.

Tāpat Grieķijas vienība Pirejas "Olympiacos" ar 2:1 apspēlēja Horvātijas "Rijeka", un Beerševas "Hapoel" no Izraēlas ar 2:1 pārspēja slovēņu "Maribor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!