Latvijas čempione futbolā "Riga" papildinājusi sastāvu ar kolumbiešu uzbrūkošo pussargu Brajanu Angulo.

26 gadus vecais futbolists klubam pievienojies uz īres līguma nosacījumiem no Kipras augstākās līgas komandas "Pafos", kas ir rīdzinieku sadarbības partnere.

Kolumbietis lielāko daļu karjeras spēlējis savas valsts augstākajā līgā, bet pagājušajā sezonā bija viens no labākajiem futbolistiem Kipras čempionātā.

Pussargs 2012. gadā no dzimtās Kali pilsētas "Deportivo" vienības pārcēlās uz "Cortulua" komandu Kolumbijas "Primera B" čempionātā, kur divās sezonās aizvadīja 50 spēles un guva sešus vārtus.

2014. gadā Angulo kļuva par Kolumbijas spēcīgākā čempionāta kluba "Rionegro" futbolistu. Nākamās piecas sezonas Angulo spēlēja arī citos "Primera A" klubos kā Medeljinas "Independiente", Pasto "Deportivo" un Kali "America". Kolumbijas augstākajā līgā viņš aizvadīja vairāk nekā 100 spēles.

Savukārt 2018. gadā sportists uzsāka savu karjeru Eiropā un pievienojās Kipras augstākās līgas klubam "Pafos". Kipras augstākajā līgā Angulo guva deviņus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

2019./2020. gada sezonas sākumu Angulo izlaida, un tikai janvāra beigās atgriezās "Pafos" rīcībā, kurai atlicis aizvadīt vairs tikai sezonas noslēdzošo daļu.

Latvijas futbola virslīgas 2020. gada sezona sāksies nākamajā nedēļas nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!