Foto: F64

Latvijas čempione futbolā "Ventspils" trešdien Latvijas kausa astotdaļfināla spēlē ar rezultātu 7:0 (3:0) izbraukumā pieveica "Komanda.lv" pirmās līgas vienību "Auda".

Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās albānis Ndue Mujeci. Divus vārtus guva Ģirts Karlsons, bet pa reizei precīzi bija Anastasijs Mordatenko un Daniils Turkovs.

Līdz ar to "Ventspils" iekļuvusi turnīra ceturtdaļfinālā, kurā gan spēles tiks aizvadītas vien nākamā gada sākumā.

Kā zināms, arī citas līdz šim aizvadītās Latvijas kausa astotdaļfināla spēles iztikušas bez pārsteigumiem, uzvaras gūstot Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" čempionāta vienībām. Tā valsts vicečempione "Skonto" ar 4:0 apspēlēja pirmās līgas vienību "Alberts", "Liepājas" komanda izbraukumā ar 4:0 pieveica citu pirmās līgas klubu "Salaspils", futbola komanda "Metta"/"Latvijas Universitāte" ar 4:0 izbraukumā pārspēja vēl vienu pirmās līgas vienību "Rēzekne", bet "Daugavpils" viesu laukumā ar 2:0 apspēlēja vēl vienas pirmās līgas vienības "Valmiera Glass"/BSS futbolistus.

Vēl viena spēle plānota 5.augustā, kad Jūrmalas "Spartaks" izbraukumā tiksies ar pirmās līgas vienību Preiļu BJSS, bet pašreizējās trofejas īpašnieces "Jelgavas" mača laiks ar pirmās līgas līderi "Caramba"/"Dinamo" pagaidām nav zināms.

Kā zināms, pēc izlozes pie automātiskas vietas Latvijas kausa ceturtdaļfinālā tika otrās līgas komanda "Babīte", jo dalību kausā nesāka "Gulbene", kas tika izslēgta no virslīgas turnīra.

Šajā pavasarī par Latvijas kausa ieguvēju trešo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē kļuva "Jelgava".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!