Foto: AFP/Scanpix
Pārceltajā Spānijas futbola čempionāta piektās kārtas spēlē pirmdien pagājušās sezonas čempionvienība Madrides "Real" izbraukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pieveica citu Madrides klubu "Rayo Vallecano".

Rezultātu mača 13.minūtē atklāja Francijas uzbrucējs Karims Benzemā, bet otros vārtus viesi guva 70.minūtē, kad 11 metru soda sitienu realizēja portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu.

Jau otrā puslaika kompensācijas laikā mājinieki palika mazākumā, jo par otro brīdinājumu no laukuma tika noraidīts aizsargs Hosē Manuels Kasado.

Šī Madrides "Real" komandai bija otrā uzvara sezonas piecās Spānijas čempionāta spēlēs.

Kā ziņots, mačam sākotnēji bija jānotiek svētdien, taču vandāļu sabotāžas dēļ cīņa tika pārcelta uz pirmdienu. Spēle tika atcelta pēc tam, kad vandāļi sabojāja stadiona prožektoru apgaismotājus, pārgriežot elektrības kabeļus.

Kopvērtējumā Madrides "Real" ar septiņiem punktiem piecās spēlēs pakāpās uz septīto vietu, bet "Rayo Vallecano" futbolisti arī ar septiņiem punktiem ieņem devīto pozīciju.

Tikmēr vēl vienā pirmdienas spēlē "Sevilla" izbraukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja Lakorunjas "Deportivo" vienību. Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Alvaro Negredo un horvātu pussargs Ivans Rakitičs.

Kopvērtējuma augšgalā pēc piecām kārtām šobrīd pirmo vietu ar 15 punktiem ieņem "Barcelona", kurai ar 11 punktiem seko trīs komandas - Maljorkas "Real", "Malaga" un "Sevilla".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!