Foto: Reuters/Scanpix/LETA

UEFA Čempionu līgas futbolā pirmajā kārtā trešdien, 18. septembrī, divu sacensību smagsvaru duelī "Paris St. Germain" savā laukumā nedeva nekādas cerības "Real Madrid", pieveicot Karalisko klubu ar 3:0 (2:0).

Spēles 14. un 33. minūtē ar skaistiem vārtu guvumiem izcēlās Anhels di Maria, kurš otrajā puslaikā neizmantoja iespēju tikt pie "hat trick". Trešo golu jau mača izskaņā, eleganti apspēlējot visu "Real Madrid" aizsardzību līdz tukšiem vārtiem, guva Tomā Menjē.

Citā A grupas spēlē "Club Brugge" savās mājās cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Galatasaray".

B grupā pārliecinoši sezonu sāka Minhenes "Bayern", kas savās mājās ar 3:0 (1:0) pieveica "Crvena Zvezda". Mača 34. minūtē Kingslijs Komens guva bavāriešiem pirmos vārtus, bet šāds minimāls pārsvars un intriga saglabājās līdz spēles galotnei. 80. minūtē Roberts Levandovskis panāca 2:0, bet punktu "Bayern" uzvarai kompensācijas laikā pielika Tomass Millers.

Vēl B grupā Totenhemas "Hotspur" viesos nenosargāja divu vārtu pārsvaru, cīnoties neizšķirti 2:2 ar "Olympiacos".

C grupā ar graujošām uzvarām Čempionu līgu sāka Zagrebas "Dinamo" un "Manchester City". Zagrebas komanda savās mājās ar 4:0 nepažēloja "Atalanta" komandu, bet mančestrieši viesos ar 3:0 sagrāva Doņeckas "Šahtar".

Savukārt D grupā par pārsteigumu parūpējās Maskavas "Lokomotiv", kas viesos ar 2:1 (2:1) pieveica Lēverkūzenas "Bayer", turklāt visus golus mačā guva Krievijas komandas spēlētāji. Spēles 16. minūtē Gžegožs Krihovjaks guva "Lokomotiv" pirmos vārtus. Bet pēc dažām minūtēm Krievijas komandu pārstāvošais vācu aizsargs Benedikts Hēvedess raidīja bumbu savos vārtos – 1:1. Uzvaru "Lokomotiv" nodrošināja Dmitrija Barinova precīzais sitiens 37. minūtē.

Pēc UEFA Čempionu līgas izlozes futbola eksperti "Lokomotiv" šajā grupā atvēlēja pēdējo vietu, bet tagad tā kļuvusi par vienīgo līderi, jo otrā duelī šajā grupā "Juventus" un Madrides "Atletico" cīnījās neizšķirti 2:2. Otrā puslaika sākumā "Juventus" panāca 2:0, bet mača izskaņā "Atletico" atguva divus vārtus un tika pie punkta pirmajā spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!