Foto: Scanpix
Anglijas premjerlīgas futbola čempionātā ceturto zaudējumu pēc kārtas trešdien piedzīvoja "Blackpool", kas pieder Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam.

Kārtējā mačā "Blackpool" savā laukumā ar 1:3 (1:3) zaudēja "West Ham United", kas kopvērtējumā atrodas izkrišanas zonā. "Blackpool" tas bija arī sestais zaudējums septiņās spēlēs premjerlīgā un šogad komanda ir guvusi tikai vienu uzvaru.

Visi vārti mačā tika gūti pirmā puslaika otrajā daļā. 24.minūtē Viktors Obina guva pirmos vārtus viesiem, 37.minūtē Robijs Kīns palielināja Vesthemas komandas pārsvaru, 42.minūtē Čārlijs Adamss vienus vārtus atguva, bet pirmā puslaika izskaņā Obina guva savus otros vārtus mačā.

Uzvaru kārtējā spēlē trešdien nespēja gūt trešajā vietā esošā "Manchester City", kas cīnījās neizšķirti 2:2 ar vienu no lejasgala vienībām "Birmingham City".

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 54 punktiem saglabā "Manchester United", pieci punkti mazāk ir "Arsenal", "Manchester City" ir 46 punkti, bet ceturtā ar 44 punktiem ir "Chelsea" vienība. "Blakcpool" ar 28 punktiem ieņem 13.vietu, bet no izkrišanas zonas to šķir vairs tikai četri punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!