Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Chelsea" futbolisti pirmdien Anglijas premjerlīgas spēlē ar rezultātu 3:0 (1:0) pārspēja "Bournemouth", tiekot pie 12 uzvaras pēc kārtas un labojot kluba rekordu.

Pie 11 uzvarām pēc kārtas londonieši tika arī 2009./2010. gada sezonā, bet tagad "Chelsea" labojusi savu rekordu. 2002. gadā 14 uzvaras pēc kārtas izcīnīja Londonas "Arsenal", bet 2000. gadā pie 12 panākumiem pēc kārtas tika Mančestras "United".

Pirmdienas mačā "Chelsea" rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās spāņu uzbrucējs Pedro Rodrigess.

Mača rezultātu pirmā puslaika 24. minūtē atklāja Rodrigess, bet otrā puslaika sākumā Edens Azārs realizēja 11 metru soda sitienu. Mača kompensācijas laikā Rodrigess guva savus otros vārtus, pieliekot punktu "Chelsea" komandas uzvarai.

Citā premjerlīgas mačā Londonas "Arsenal" izrāva uzvaru 1:0 (0:0) pār Vestbromvičas "Albion", uzvaras vārtus divas minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot Olivjē Žirū.

Vēl vienā premjerlīgas mačā pērnās sezonas čempione Lesteras "City" ar 0:2 (0:0) savā laukumā piekāpās Liverpūles "Everton". Šajā mačā Lesteras komandai nevarēja palīdzēt Džeimijs Vārdijs, kurš iepriekšējā spēlē saņēma sarkano kartīti.

Tikmēr pie uzvaras tika Mančestras "United", kas savu skatītāju priekšā ar 3:1 (1:0) pārspēja "Sunderland" vienību. Savukārt Mančestras "City" viesos ar 3:0 (0:0) pārspēja Hallas "City", visus trīs vārtus gūstot spēles pēdējās 20 minūtēs.

Vēstīts, ka bijušais Anglijas futbola izlases galvenais treneris Sems Elerdaiss pirmdien ar neizšķirtu debitēja pie premjerlīgas vienības Londonas "Crystal Palace" stūres. "Crystal Palace" viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar "Watford" vienību.

Kopvērtējuma līderei "Chelsea" ir 46 punkti 18 mačos, kamēr par septiņiem punktiem mazāk ir Mančestras "City" kontā. Tikmēr 37 punktus guvusi "Arsenal", kā arī "Liverpool", kas otrdien 18.kārtas spēlē tiksies ar Stokas "City". Savukārt pa 33 punktiem ir Totenhemas "Hotspur" un Mančestras "United" komandām, bet Lesteras "City" ar 17 punktiem atrodama 16.vietā 20 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!