Foto: Reuters/Scanpix/LETA

UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfinālā ceturtdien, 14. martā, droši iekļuva Anglijas premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea", kas 1/8 fināla atbildes spēlē ar 5:0 (3:0) sagrāva Kijevas "Dinamo".

Divu spēļu summā "Chelsea" sagrāva Ukrainas slavenāko klubu ar 8:0, jo pirmajā mačā londonieši bija pārāki ar 3:0.

"Chelsea" labā "hat trick" guva Olivjē Žirū, bet vēl precīzi bija Markoss Alonso un Kalums Hadsons-Odoi.

Caur "adatas aci" ceturtdaļfinālā iekļuva "Valencia", kas viesos 1/8 fināla atbildes spēlē ar grūtībām tika pie neizšķirta 1:1 cīņā pret "Krasnodar". Divu spēļu summā "Valencia" uzvarēja ar 3:2.

Spēles 85. minūtē Magomeds Šapi Suleimanovs vadībā izvirzīja Krievijas komandu, kas tobrīd tai deva vietu nākamajā kārtā. Tomēr "Valencia" izglābās kompensācijas laika trešajā minūtē, spāņus nākamajā kārtā ievedot Gonsalu Gudešam.

Ceturtdaļfinālā iekļuva arī "Napoli", kas 1/8 fināla atbildes spēlē viesos gan ar 1:3 atzina "Salzburg" pārākumu. Divu spēļu summā "Napoli" uzvarēja ar 4:3.

Spēles 14. minūtē poļu futbolists Arkadiušs Miliks guva "Napoli" vārtus, pēc kuriem mājiniekiem "Salzburg", lai tiktu nākamajā kārtā, būtu jāgūst jau piecus vārtus. No zaudējuma "Salzburg" gan izglābās (vārtus guva Munass Daburs, Fredriks Gulbrandsens un Kristofs Leitgebs), tomēr ar to bija par maz, lai svinētu panākumu divu maču summā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!