Foto: EPA/LETA

Anglijas premjerlīgas klubs "Chelsea", kuru atkal trenēs Žozē Mourinju, grasās izteikt piedāvājumu saviem sīvākajiem konkurentiem "Manchester United" un par 20 miljoniem sterliņu mārciņu iegādāties Veinu Rūniju, vēsta britu masu mediji.

Kādreizējā angļu futbola zvaigzne Rūnijs zaudējis vietu "Manchester United" pamatsastāvā, un Anglijas čempioni varētu nelikt šķēršļus viņa pārejai izdevīga piedāvājuma gadījumā. Lai gan līdz šim "Manchester United" pauduši viedokli, ka Rūniju nepārdos citam Anglijas klubam, "Chelsea" plānotais 20 miljonu piedāvājums varētu mainīt mančestriešu principus.

No pirmdienas oficiāli par Mančestras kluba galveno treneri kļuvis Deivids Mojess, kurš šajā amatā nomainīja leģendāro seru Aleksu Fērgusonu. Tieši Mojesa un Rūnija plānotā tikšanās varētu būt izšķirošā futbolista nākotnē, uzskata britu masu mediji.

Pats futbolists nav publiski paudis vēlmi palikt "Manchester United", tādējādi, visticamāk, viņa deviņus gadus ilgā karjera Mančestras rindās būs beigusies. Par futbolistu interesi pauduši arī "Arsenal" un Parīzes "St.Germain", taču galvenais kandidāts uz 27 gadus vecā angļu uzbrucēja iegūšanu ir tieši "Chelsea".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!