Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Bažas par Londonas "Arsenal" futbolistu saskarsmi ar koronavīrusa "Covid-19" slimnieku piespiedušas Anglijas futbola premjerlīgu atcelt trešdien paredzēto spēli pret "Manchester City" un "Arsenal" komandām, ziņo medijs BBC.

Vairāki "Arsenal" spēlētāji pirms divām nedēļām pēc UEFA Eiropas līgas spēles individuāli satika "Olympiacos" vienības īpašnieku Evangelosu Marinaki, kurš otrdien atklāja, ka viņš saslimis ar koronavīrusu.

Lai gan klubs uzskata, ka saslimšanas iespējamība esot zema, vairāki šobrīd neidentificēti spēlētāji piespiesti nākamās 14 dienas pavadīt mājās. Tas pats attiecas uz organizācijas pārstāvjiem, kuri mača gaitā sēdējuši netālu no Marinaka.

Premjerlīgas vadībai šobrīd nav plānu atcelt jebkuru citu spēli, tāpēc abu grandu tikšanās pagaidām ir vienīgais jebkādi ietekmētais futbola mačs Anglijā.

"Olympiacos" vienības ceturtdien paredzētā Eiropas līgas spēle pret Anglijas vienību "Nottingham Forest" gan pagaidām nav atcelta, lai gan Notingemas pilsētas klubs lūdza tā pārcelšanu uz vēlāku datumu. Kluba pārstāvji norādījuši, ka spēles aizvadīšana ir nevajadzīgs risks.

Jau ziņots, ka vairākās Eiropas valstīs atcelti vai aiz "slēgtām durvīm" aizvadīti dažādi sporta pasākumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!