Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas čempione Maskavas CSKA, joprojām bez savainotā Latvijas futbola izlases pussarga Aleksandra Cauņas pieteikumā, svētdien premjerlīgas čempionāta spēlē starp divām galvaspilsētas vienībām ar rezultātu 0:1 (0:1) piekāpās "Lokomotiv" spēlētājiem.

Vienīgie vārti šajā mačā tika gūti 65.minūtē, kad precīzs bija brazīliešu uzbrucējs Maikons.

CSKA komanda pēdējās sešās spēlēs guvusi tikai vienu uzvaru - šī sērija sākās ar zaudējumu Krievijas kausa spēlē, turpinājās ar neizšķirtu premjerlīgā, kam sekoja zaudējums UEFA Čempionu līgā pret Totenhemas "Hotspur" un pirmā neveiksme arī šīs sezonas premjerlīgā pret "Rostov" komandu. Pirms nedēļas CSKA ar 1:0 premjerlīgas cīņā uzvarēja "Ufa" vienību, bet šīs nedēļas vidū Čempionu līgas mačā nospēlēja 1:1 ar Francijas komandu "Monaco".

Cauņa šobrīd ārstē kārtējo savainojumu, tāpēc viņš joprojām šosezon nav spēlējis, kā arī nav bijis pieteikts nevienai cīņai.

Krievijas premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 25 punktiem 11 spēlēs ir Maskavas "Spartak" komanda, kas sestdien ar 1:0 viesos pārspēja Jekaterinburgas "Ural". Tiesa, pirmdien iespēja viņus panākt būs Sanktpēterburgas "Zeņit" futbolistiem, kurus gaida mačs savā laukumā ar "Orenburg" vienību. Pašlaik "Zeņit" komanda ar 22 punktiem desmit mačos atrodas otrajā pozīcijā.

Pērnās sezonas Krievijas čempione CSKA ar 21 punktu ir trešā, pie 18 punktiem tikusi Groznijas "Terek" vienība, bet pa 17 punktiem izcīnījušas "Rostov" un Permas "Amkar".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!