Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Uzvaru pirmajā Latvijas virslīgas futbola čempionāta 28.kārtas spēlē piektdien izcīnīja Daugavpils "Daugava" komanda, kas ar rezultātu 2:1 (1:1) izbraukumā pieveica "Gulbenes" komandu.

Rezultātu mājinieki atklāja jau spēles otrajā minūtē, bet uzvaru noturēt nespēja.

Šī spēle iesāka čempionāta pēdējā, ceturtā apļa izspēli.
Pārējās trīs šīs kārtas spēles tiks aizvadītas nedēļas nogalē, kad sestdien "Jūrmala-VV" spēkosies ar čempionāta līderiem "Ventspils" komandu, bet "Liepājas metalurgs" uzņems "Olimpa" futbolistus. Tikmēr svētdien "Jelgava" savā laukumā tiksies ar "Jūrmalu".

Kopvērtējumā pēc šī mača pirmajā vietā ar 51 punktu 23 mačos joprojām atrodas "Ventspils" komanda, bet "Daugava" ar 50 punktiem 25 mačos pakāpās uz otro vietu. Savukārt trešajā pozīcijā ar ar 48 punktiem 24 spēlēs atrodas "Liepājas metalurgs".

Ceturto pozīciju ar 42 punktiem 24 spēlēs ieņem pašreizējie čempioni "Skonto" futbolisti, piektā ar 34 punktiem 24 cīņās ir "Jelgavas" komanda, bet "Jūrmala", kas 24 spēlēs izcīnījusi par punktu mazāk, ieņem sesto pozīciju.

"Gulbene" 24 spēlēs tikusi pie 26 punktiem un ieņem septīto vietu, "Jūrmala-VV" 23 mačos tikusi pie 16 punktiem, bet "Olimpa" kontā pieci punkti 24 spēlēs un devītā vieta kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!