Foto: F64

Divu Daugavpils futbola komandu cīņā piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgā "Noah Jurmala" ceturtās kārtas spēlē piedzīvoja graujošu zaudējumu pret "Daugavpili".

"Noah Jurmala" piekāpās "Daugavpilij" ar 1:4 (0:2).

Mājiniekiem vārtus guva Kamils Zakirovs, bet viesu lomā esošajai "Daugavpilij" divus "golus" iesita Ola Dele, pa vienam - Andrejs Kovaļovs un Viljams Mukvele.

"Daugavpils" futbolisti ieguva 4:0 pārsvaru, pirms tā sauktos goda vārtus iesita "Noah Jurmala".

Precīzi 31.minūtē sita Dele, bet piecas minūtes vēlāk 11 metru soda sitienu realizēja Kovaļovs. Otrajā puslaikā Dele savus otros vārtus spēlē guva 47.minūtē, bet Mukvele, kurš laukumā nāca otrā puslaika sākumā, izcēlās 63.minūtē.

Mājiniekiem vienīgos vārtus mača kompensācijas laika pirmajā minūtē guva Zakirovs.

Toties "Noah Jurmala" naski pelnīja dzeltenās kartītes, apstājoties pie piecām. Viena no tām tika arī Zakirovam, kamēr pretinieki iztika bez dzeltenajiem plāksteriem.

Ar šo uzvaru "Daugavpils" pakāpās vietu augstāk turnīra tabulā, jo tai ir labāka bilance pret Jūrmalas "Spartaku".

Virslīgas kopvērtējuma tabulā pirmo vietu ar 34 punktiem 14 spēlēs ieņem RFS, tālāk ar 32 punktiem 16 dueļos ir "Riga" un "Valmiera", kas nospēlējusi 15 mačus. Aiz pirmā trijnieka ar 22 punktiem 14 mačos ir "Liepāja", kam seko "Daugavpils" un "Spartaks" ar 15 cīņās iekrātiem 18 punktiem. Sesto vietu ar deviņiem punktiem 15 mačos ieņem "Metta", bet pēdējā ar trim punktiem 11 spēlēs ir Daugavpils "Noah Jurmala".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!