Foto: F64
Par šīs "SMScredit.lv Virslīgas" sezonas septembra labāko spēlētāju atzīts FK ''Liepāja'' pussargs Dāvis Ikaunieks, informēja turnīra organizatori.

Tāpat Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balva arī ceļos uz Liepāju - to iegūstot Viktoram Dobrecovam.

Ikaunieks ir viens no ''Liepājas'' komandas līderiem un pamatoti var tikt uzskatīts par lielu spēku komandas panākumu kaldināšanā. ''Liepāja'' septembrī aizvadīja trīs spēles, tai skaitā izbraukuma cīņu ar ''Skonto". Visos mačos tika izcīnītas uzvaras, turklāt atgādinām, ka vēl augusta izskaņā ''Kurzemes derbijā'' Liepāja izcīnīja uzvaru savā laukumā ar 3:2. Runājot par aizvadītā mēneša mačiem, vispirms ar 4:0 tika uzveikta ''Daugavpils'', kam sekoja uzvara pār ''Skonto'' (2:1) un panākums ar 2:0 pret ''Spartaku''. Visas uzvaras tika gūtas pretinieku laukumos, kas panākumiem piešķir papildus vērtību. Ikaunieks šo spēļu ietvaros izcēlās ar diviem vārtu guvumiem cīņās pret ''Daugavpili'' un ''Spartaku''. Ne velti kurzemnieku lieliskais sniegums novērtēts arī LFF Treneru padomes vērtējumā, par mēneša labāko treneri tiekot atzītam Viktoram Dobrecovam, kurš šādu godu izpelnījās jau divas reizes, tai skaitā pirms mēneša.

Šoreiz balsojumam tika izvirzīti seši spēlētāji, četriem pārstāvot čempionāta līdervienību ''Liepāja''. Kopā ar Ikaunieku balsojumam tika izvirzīti arī Kristaps Grebis, Kristians Damjens Torress, Valērijs Afanasjevs, kā arī Ndue Mujeci (FK "Ventspils") un Vladislavs Gutkovskis ("Skonto" FC).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!