Foto: AFP/Scanpix/LETA
Divus vārtus iesitot argentīniešu superzvaigznei Lionelam Mesi, sestdien "Barcelona" komanda Spānijas futbola čempionāta spēlē ar rezultātu 2:0 (0:0) apspēlēja "Alaves" vienību.

Mesi izcēlās 55. un 66. minūtē, "Barcelona" gūstot otro uzvaru divās Spānijas čempionāta spēlēs. Katalonijas vienība to paveikusi bez savainotā urugvajieša Luisa Svaresa, kā arī talantīgā Francijas izlases uzbrucēja Usmana Dembelē, kurš iepriekš šonedēļ no Vācijas vienības Dortmundes "Borussia" tika iegādāts par vairāk nekā 100 miljoniem eiro.

Kā pēc mača pauda "Barcelona" galvenais treneris Ernesto Valverde, viņš cer, ka Dembelē nebūs pēdējais komandas papildinājums pirms nākamajā nedēļā noslēgsies pāreju periods.

Mesi sestdienas spēli varēja noslēgt ar "hat-trick", tomēr viņš pirmajā puslaikā pamanījās nerealizēt 11 metru soda sitienu. Tāpat otrajā puslaikā argentīnietis raidīja bumbu pret vārtu konstrukciju.

Citā spēlē sestdien Madrides "Atletico" ar 5:1 (2:0) viesos sagrāva "Las Palmas" komandu, divus vārtus iesitot spēles pirmajās četrās minūtēs. Divreiz duelī precīzs bija Kokē.

"Pagājušā nedēļa mums atgādināja cik smagi nepieciešams strādāt, lai sasniegtu rezultātus," Kokē atgādināja, ka pirmās kārtas spēlē "Atletico" nespēja pieveikt "Girona" komandu.

Pirms tam piektdien otro uzvaru divos mačos guva Sansevastjanas "Real Sociedad" komanda, kas ar 3:0 (3:0) uzveica "Villarreal".

Kopvērtējumā tagad pa sešiem punktiem ir "Real Sociedad" un "Barcelona", bet tās svētdien var panākt vairākas komandas. Cits Spānijas grands Madrides "Real", spēlējot bez diskvalificētā Krištianu Ronaldu, svētdien uzņems "Valencia" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!