Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas U-19 izlases galvenais treneris Jakubs Dovalils nosaucis 23 spēlētājus, kuri nākamnedēļ aizvadīs sešu dienu treniņnometni Jelgavā. Treniņnometne ir viens no gatavošanās posmiem 2022. gada U-19 Eiropas čempionāta kvalifikācijai, ko paredzēts aizvadīt novembrī, raksta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Komanda pulcēsies pirmdien, 22. martā. Uz nometni uzaicināti 23 futbolisti no pašmāju klubiem.

Visvairāk spēlētāju pārstāv FS "Metta" akadēmiju, kas šajā nometnē būs pārstāvēta ar septiņiem jaunajiem futbolistiem. Četri spēlētāji ikdienā savas prasmes slīpē BFC "Daugavpils" paspārnē, pa trim futbolistiem ir no FK "Jelgava" un FK "Liepāja" jaunatnes sistēmām, RFS un "Riga" FC sagatavojuši pa diviem spēlētājiem, bet pa vienam pārstāvim ir no FK "Dinamo Rīga" un FK "Tukums 2000".

Komandai paredzēti astoņi treniņi nometnes gaitā, bet sestdien, 27. martā, tiks aizvadīta pārbaudes spēle pret BFC "Daugavpils" pārstāvjiem. Spēle notiks bez līdzjutēju klātbūtnes.

Latvijas U-19 izlase nākamajā kvalifikācijas ciklā ielozēta grupā ar Turciju, Rumāniju un Sanmarīno. Pašreizējā iecere paredz turnīru novembrī uzņemt Turcijā.

Izlases personāls:

Jakubs Dovalils - galvenais treneris
Viktors Mazurs - trenera asistents
Vjačeslavs Dusmanovs - vārtsargu treneris
Anatolijs Makejevs - ārsts
Kristaps Blitsons - fizioterapeits
Ņikita Rjabokoņs - menedžeris

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!