Foto: AFP/Scanpix/LETA
Latvijas izlases futbolistu Kaspara Dubras un Andreja Cigaņika pārstāvētās komandas svētdien cieta zaudējumus Ukrainas premjerlīgas otrās kārtas spēlēs.

Aizsarga Dubras pārstāvētā "Oleksandriya" izbraukumā ar 0:1 (0:1) atzina premjerlīgas debitantes "Minaj" komandas pārākumu.

Dubra laukumā bija visas 90 minūtes un otrā puslaika vidū tika brīdināts ar dzelteno kartīti.

Tikmēr pussargs Cigaņiks palika rezervē, kamēr viņa pārstāvētā Luhanskas "Zorja" mājās ar 0:1 (0:0) atzina "Mariupol" pārākumu.

Oleksandrijas komanda sezonas ievadā divās spēlēs tikusi pie vienas uzvaras, bet Luhanskas futbolisti pagaidām ir bešā.

Iepriekšējā sezonā par Ukrainas čempioniem tika kronēti Doņeckas "Šahtar" futbolisti, Cigaņika pārstāvētā komanda ieguva bronzu, bet Dubras klubs bija piektajā vietā.

Tikmēr pussargs Kristers Tobers turpina dziedēt savainojumu, kamēr viņa pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" Polijas ekstraklases mačā viesos ar 0:3 (0:1) piekāpās Zabžes "Gornik" komandai. Gdaņskas futbolisti ar trīs punktiem trīs spēlēs turnīra tabulā ieņem astoto vietu.

Savukārt Islandes sieviešu čempionāta spēlē svētdien ar diviem vārtiem atzīmējās Karlīna Miksone, bet viņas, Olgas Ševcovas un Elīzas Spruntules pārstāvētā Vestmannaeijāras IBV mājās cīnījās neizšķirti 2:2 (1:0) ar "Fylkir" vienību. Latviešu pārstāvētā komanda pēc 14 kārtām ieņem piekto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!