Foto: AFP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "West Ham United" pussarga Dimitrija Pajē mašīnai nezināmi ļaundari ar ķieģeli izsituši priekšējo stiklu, ziņo vietējie mediji.

29 gadus vecais franču futbolists par notikušo vērsies policijā, kura tur aizdomās neapmierinātos kluba fanus, kurus saniknojis Dimitrija Pajē vēlme pamest Angliju un atgriezties Marseļas "Olympique".

Šonedēļ "United" treneris Slavens Biličs paziņoja, ka francūzis vairs nevēlas spēlēt šai klubā, neskatoties uz 2016. gadā pagarināto līgumu, kas noslēgts līdz par 2021. gadam. Pajē pat izteicās, ka "speciāli pārraus ceļgala krusteniskās saites", ja Londonas klubs viņu nepārdos. Šīs nedēļas sākumā "United" tiešām noraidīja otru Marseļas "Olympique" piedāvājumu par 20 miljoniem mārciņu iegādāties pieredzējušo pussargu.

"Mēs nepārdosim savus labākos spēlētājus tik lēti tikai tāpēc, ka kāds viņus grib nopirkt vai viņš grib atgriezties dzimtenē, " Biliču citē izdevums "Intependent". "Bumba tagad ir Marseļas pusē. Viņi izrādīja interesi un tagad lai darbojas."

Pajē atteicies trenēties kopā ar pamatsastāvu ir nosūtīts uz kluba U23 komandu. Tāpat viņš nepiedalās komandas sapulcēs un ir izdzēsts no "Whattsup" grupas, kurā sazinās "United" spēlētāji.

"Es pats vairs nevaru spēlēt, un nevaru pat izteikt, kā mani sanikno šāda Pajē rīcība," BBC izteicies bijušais "West Ham United" uzbrucējs Dīns Eštons, kuram traumas dēļ 26 gadu vecumā bija jāatvadās no sporta. "Klubā viņu mīl, līdzjutēji viņu dievina - viņi pat negrib pieļaut domu, ka Dimitrijs pametīs komandu. Ļoti daudziem bērniem viņš ir mīļākais futbolists. Tas ir pretīgi, ka viņš atsakās spēlēt."

"West Ham United" Pajē pievienojās 2015. gada vasarā no Marseļas "Olympique" par 10,7 miljoniem mārciņu, lai arī negribēja šo pāreju - franču klubs bija spiests pārdot vienu no saviem līderiem, lai uzlabotu finansiālo situāciju. Pirmajā sezonā Londonas klubā guva 12 vārtus un ieguva Anglijas gada labākā spēlētāja nomināciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!