Foto: LETA
26. spetembrī plkst. 19.00, "Skonto" stadionā (Emiļa Melngaiļa iela 1, Rīga), notiks labdarības futbola spēle starp RH3 Foundation.org un Latvijas futbola izlasi "Euro 2004". Šīs spēles galvenais mērķis būs vākt līdzekļus 30 bērnu rehabilitācijai pēc onkoloģsikām saslimšanām, informē rīkotāji.

Atzīmējot Vispasaules bērnu pretvēža mēnesi, tiekoties bijušajiem Latvijas izlases spēlētājiem un speciāli izveidotajai RH3 Foundation.org komandai, tiks aizavdīts paraugmačš, kura laikā, ar ziedojuma tālruņa starpniecību būs iespējams atbalstīt 30 bērnus, kuri saskārušies ar onkoloģsikām saslimšanām. Katram no viņiem uz spēles dienu tiks sastādīts individuāls rehabilitācijas procedūru plāns 6 mēnēšu garumā. Spēles laikā darbosies ziedojuma tālrunis, ar kura strapniecību būs iespēja atbalstīt šos bērnus. Visi iegūtie līdzekļi no ziedojuma tālruņa pilnībā tiks novirzīti katra bērna rehabilitācijai.

Šī spēle būs īpaša arī ar to, ka futbola un sporta cienītājiem būs unikāla iespēja vēlreiz klātienē satikt, vērot un pateikties mūsu leģendārajiem spēlētājiem par tām emocijām, kuras viņi mums sniedza 2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā Portugālē.

Latvijas "Euro 2004" izlasei pretī viņiem stāsies īpaši izveidota futbola komanda ar bijušajiem futbolistiem no Somijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas, Slovākijas, Melnkalnes, ASV un Kanādas. Tāpat laukumā dosies arī Latvijā zināmi ar sportu saistīti cilvēki.

Par atmosfēru stadionā rūpesies Armands Simsons, bet Latvijas valsts himnu izpildīs Aija Andrejeva.

Spēles dienā, no plkst 16.00, Skonto stadiona teritorijā darbosies Asinsdonoru buss. Asinis varēs nododt pēc iepriekšēja pieraksta sazinoties ar Valsts asinsdonoru centru pa tālruni +371 67 471 472. Katrs asinsdonors, kurš nodos asinis spēles dienā, tiks pie 4 ielūgumiem uz vakara spēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!