Foto: F64

Futbola klubs "Liepāja" ceturtdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas sestās kārtas spēlē savā laukumā spēlēja neizšķirti, pirmoreiz sezonā neuzvarot.

Virslīgas turnīra līdere "Liepāja" mājās spēlēja neizšķirti ar "Auda" komandu – 1:1 (0:1).

Pirmajā puslaikā risinājās divu spēkos līdzīgu konkurentu cīņa, kurā vārtu gūšanas momentu bija maz.

Staņislavs Krapuhins 32. minūtē izvirzīja vadībā "Auda" vienību, pēc stūra sitiena izpildes no kreisās puses pie tuvā vārtu stūra izlecot visaugstāk un raidot bumbu vārtu tuvajā stūrī – 0:1 "Auda" labā.

Spēles 40. minūtē nepārliecinoši pēc Daniila Ulimbaševa tālsitiena nospēlēja mājinieku vārtsargs Krišjānis Zviedris, bumba no kura atlēca un trāpīja pa vārtu stabu, taču vārtos netika.

Otrajā puslaikā iniciatīva arvien vairāk pārgāja mājinieku pusē, un 74. minūtē pēc Roberta Savaļnieka centrējuma no labās puses Mārtiņš Ķigurs ar galvu rezultātu izlīdzināja – 1:1.

Pēc tam spēle atkal izlīdzinājās, kaut gan turpināt spēlēt uz uzvaru tūlīt pēc gūtajiem vārtiem aicināja Artūrs Karašausks.

Turnīra tabulas galvgalī ar sešās spēlēs gūtiem 16 punktiem ir "Liepāja". Ar 13 punktiem sešās cīņās seko "Riga", bet 11 punkti piecos mačos ir RFS. Deviņus punktus sešos dueļos sakrājusi "Auda", bet astoņus punktus piecās spēlēs guvusi "Valmiera". Ar piecās spēlēs gūtiem pieciem punktiem seko "Daugavpils" un ar četriem – "Tukums 2000"/"Telms", kamēr "Metta" tikusi pie trim punktiem sešās cīņās un ir astotā. Piecos dueļos "Super Nova" guvusi divus punktus, bet Jūrmalas "Spartaks" – vienu punktu.

Jau ziņots, ka dienas pirmajā cīņā "Riga" savā laukumā pieveica "Metta" futbolistus ar 4:0 (2:0).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!