"Optibet" futbola virslīgas klubs "Liepāja" sastāvu papildinājis ar Serbijas futbolistu Nemanju Belakoviču, kurš savulaik īpaši izcēlās Jūrmalas "Spartaks" komandas rindās, ziņo FK "Liepāja".

"Liepāja" konkrētu informāciju par līguma termiņu vai abu pušu līgumsaistībām publiski nav izziņojusi. Tiesa, interneta datubāze "transfermarkt.de" ziņo, ka Belakoviču uz Liepājas vienību izīrē Jūrmalas "Spartaks".

Pagājušās sezonas bronzas medaļniece tādējādi turpina ievērojami pastiprināt savu sastāvu. Klubs iepriekš izziņojis, ka tam pievienojušies divi čempionvienības RFS futbolisti – Latvijas futbola izlases aizsargs Roberts Savaļnieks un pussargs Lukass Villela.

25 gadus vecais Belakovičs pagājušā gada septembrī no "Spartaks" vienības pārgāja uz Austrijas bundeslīgas klubu "TSV Hartberg", kura rindās laukumā gāja deviņās spēlēs un guva vienus vārtus.

Belakoviča spožākais karjeras posms līdz šim bijis 2019. un 2020. gads, kuru laikā viņš "Spartaks" kluba labā 58 spēlēs guva 29 vārtus un atdeva 13 rezultatīvas piespēles. Pussargs abas sezonas bija otrs rezultatīvākais vārtu guvējs Latvijas futbola virslīgā.

Futbolists iepriekš bija spēlējis Serbijas superlīgā un Horvātijas otrajā augstākajā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!