"Optibet" Latvijas futbola virslīgas klubam "Liepāja" līdz sezonas beigām būs jāiztiek arī bez potenciālā pamatsastāva aizsarga Gonsalo Negro, ziņo vienība.

Negro pērn spoži debitēja liepājnieku rindās, jau pirmajā mačā gūstot uzvaras vārtus pār "Riga" komandu. Pagājušajā sezonā 24 gadus vecais argentīnietis laukumā bija 17 virslīgas spēlēs, 15 no tām nospēlējot no zvana līdz zvanam.

Šajā sezonā Negro tā arī laukumā nav devies.

"Liepāju" jau sezonas sākumā piemeklējuši robi sastāvā, jo Antons Jemeļins un Dmitrijs Hmizs, visticamāk, ir izkrituši no sastāva uz visu sezonu - pirmajam ir Ahileja cīpslas plīsums, bet otrs sezonu pabeidza, nesākot to krustenisko saišu plīsuma dēļ.

"Komandas sastāvā ir vairāki traumēti spēlētāji, kas šo situāciju neuzlabo. Uz sezonu izkrituši Jemeļins un Hmizs, kā arī pēc pēdējām pārbaudēm arī Negro šī sezona noslēgusies, īsti nesākoties. Vēl aizvien traumas turpina ārstēt Mārtiņš Ķigurs, kura dalība piektdienas spēlē ir zem jautājuma zīmes," ziņo klubs.

"Liepāja" sezonas pirmajās piecās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un cietusi trīs zaudējumus, kas Gordona Janga trenētājai komandai dod sešus punktus un sesto vietu turnīra tabulā.

Piektdien liepājnieki savā laukumā uzņems "Daugavpils" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!