Foto: F64

Latvijas futbola klubs "Ventspils" turpināja darbu pie pašreizējā komandas kodola saglabāšanas un ceturtdien paziņoja par līguma pagarināšanu ar četriem spēlētājiem, informēja komandas preses dienests.

FK "Ventspils" noslēdza jaunus līgumus ar vārtsargu Andreju Pavlovu, aizsargu Antonu Jemeļinu un pussargiem Vadimu Žuļevu un Juriju Žigajevu.

Šajā sezonā Pavlovs "Synottip" Latvijas virslīgā aizvadījis deviņus mačus, savukārt Jemeļins Latvijas čempionātā šogad spēlējis 13 mačos un guvis vienus vārtus. Tikmēr Žuļevs šogad nospēlējis 19 mačus, bet Žigajevs – 22 spēles. Visiem futbolistiem ir liela pieredze vietējā čempionātā.

Iepriekš līgumus ar FK "Ventspils" pagarināja uzbrucējs Ģirts Karlsons un pussargs Vitalijs Rečickis.

"Mēs, kā vienmēr, nopietni domājam par nākotni, bez skaļiem paziņojumiem un pompas, toties kvalitatīvi un produktīvi. Kārtējais svarīgais stratēģiskais solis - kontraktu pagarināšana uzreiz ar četriem vadošajiem futbolistiem, katrs no kuriem svarīgs un vajadzīgs mūsu klubam," sacīja kluba sporta direktors Andrejs Buitriks. "Visi šie Latvijas spēlētāji ir ļoti svarīgs moments, apstiprinot, ka "Ventspilij" mūsu vietējiem futbolistiem ir prioritāra nozīme. Mums nav šaubu, ka katrs no šiem futbolistiem nesīs daudz labuma FK "Ventspils"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!