Foto: F64

Latvijas futbola klubam "Ventspils" pievienojies viens no Latvijas futbola izlases kandidātiem, pussargs Jevgeņijs Kazačoks.

Kazačoks ir Liepājas futbola audzēknis, bet iepriekšējo sezonu aizvadīja Rīgas klubā RFS. Pirms tam viņš spēlēja Jūrmalas "Spartakā", kur bija neapšaubāms līderis, kapteinis un izcīnīja divus čempionu titulus. 2016. gadā Kazačoks tika atzīts par virslīgas labāko pussargu.

"Jauns klubs – tur vienmēr ir jaunas emocijas un gaidas, un es esmu apmierināts, ka viss tas jaunais tagad saistīts ar "Ventspili". Pagaidām esmu aizvadījis tikai vienu treniņu, iepazīstos ar treneriem un partneriem, bet nešaubos, ka viss būs kārtībā, adaptācijas periods būs neieilgs. Neteikšu, ka pāreja uz "Ventspili" sanāca tik jau negaidīta, jo interese bija sen, un, pēc būtības, mana parādīšanās dzeltenzilo sastāvā bija vienkārši laika jautājums," sacīja Kazačoks. "Pēc ne visai veiksmīgās pagājušās sezonas, kad parādīt sevi pa īstam patraucēja trauma, man ir, ko pierādīt. Esmu tam gatavs, kā arī tam, ka pierādīt savu varēšanu vajag katrā treniņā, katrā spēlē. Divreiz es esmu uzvarējis čempionātā, tagad sākās gājiens pēc trešā titula. Vienmēr sev jāuzstāda paši augstākie mērķi."

Savukārt FK "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks uzsvēra, ka Kazačoks pilnībā atbilst kluba prasībām. "Mēs jau sen un uzmanīgi sekojām viņa spēlei, gribējām arī agrāk uzaicināt komandā. Sanāca tagad. Kazačoks tiecās uz priekšu, vēlas pierādīt, ka viņš vēl joprojām viens no spēcīgākajiem Latvijas futbola pussargiem. Mēs par to nešaubāmies. Nav iespējams bez nopietnas meistarības, rakstura, gara spēka, esot komandas līderim, kapteinim, vienkārši tā uzvarēt Latvijas čempionātā divreiz pēc kārtas un tikt atzītam par labāko virslīgā savā ampluā. Viņam ir, ko pierādīt, un tā ir teicama īpašība. Tā palīdz sevi realizēt un iziet jaunā līmenī," sacīja Butriks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!